Biden: Putin trebuie să plătească preţul agresiunii sale, altfel va provoca mai mult haos

  • Biden: Putin a crezut că Occidentul şi NATO nu vor răspunde. Dar a greşit. Eram pregătiţi
  • Biden: De-a lungul istoriei noastre, am învăţat o lecţie importantă. Atunci când dictatorii nu plătesc un preţ pentru agresiunea lor, provoacă mai mult haos
  • Biden: Ameninţările la adresa Americii şi a lumii continuă să crească
7663 afișări
Imaginea articolului Biden: Putin trebuie să plătească preţul  agresiunii sale, altfel va provoca mai mult haos

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele american Joe Biden i-a promis omologului său rus, Vladimir Putin că va plăti pe termen lung, pentru intervenţia militară din Ucraina.

„Deşi crede că poate obţine victorii pe câmpul de luptă, va plăti un preţ piperat pe termen lung. Nu are idee ce urmează”, a declarat Biden în discursul său.

Preşedintele american a ţinut să precizeze că armata rusă va fi din ce în ce mai slăbită în viitor, relatează Reuters.

„Suprimăm accesul Rusiei la tehnologie. Această mişcare va submina puterea economică a ţării lui Putin şi îi va slăbi armata pentru anii următori”, a continuat Biden.

De asemenea, Joe Biden a subliniat că SUA şi aliaţii săi sunt pregătiţi pentru a domoli agresiunea rusă prin sancţiuni: „De-a lungul istoriei noastre, am învăţat o lecţie importantă. Atunci când dictatorii nu plătesc un preţ pentru agresiunea lor, provoacă mai mult haos. Putin a crezut că Occidentul şi NATO nu vor răspunde. Dar a greşit. Eram pregătiţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici