Biden vrea să reducă preţurile la medicamente pentru a îmblânzi efectele inflaţiei

  • Preşedintele american Joe Biden şi-a prezentat joi planul de măsuri pentru contracararea efectelor inflaţiei ridicate
  • Biden intenţionează să reducă costul medicamentelor eliberate pe bază de reţetă
  • Datele guvernamentale au arătat că preţurile de consum au înregistrat în luna ianuarie ce mai mare creştere anuală din ultimii 40 de ani
91 afișări
Imaginea articolului Biden vrea să reducă preţurile la medicamente pentru a îmblânzi efectele inflaţiei

Biden vrea să reducă preţurile la medicamente pentru a îmblânzi efectele inflaţiei

Biden şi-a prezentat în cadrul unui eveniment din Virginia noul set de propuneri legislative, menite să reducă cheltuielile pe cap de familie în Statele Unite. Preşedintele american intenţionează să reducă preţurile medicamentelor eliberate pe bază de reţetă pentru a contrabalansa efectele inflaţiei.

Datele guvernamentale au arătat că preţurile de consum au înregistrat în luna ianuarie ce mai mare creştere anuală din ultimii 40 de ani.

„Adevărul este că suntem capabili să reuşim ce ne propunem şi putem oferi asigurări poporului american că ne vom ţine de cuvânt. Putem face şi mai mult pentru a reduce costurile. În conformitate cu propunerea mea, vom trage la răspundere companiile de medicamente pentru creşterile absurde ale preţurilor”, a declarat Biden.

Inflaţia ridicată şi gestionarea pandemiei în curs au afectat popularitatea lui Biden în rândul americanilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici