Bilanţ ucrainean: Rusia a pierdut zeci de tancuri şi alte vehicule militare într-o singură zi

Armata ucraineană a distrus zeci de tancuri şi vehicule militare din Rusia într-o singură zi, anunţă, pe Twitter, Ministerul Apărării din Ucraina.

7904 afișări
Imaginea articolului Bilanţ ucrainean: Rusia a pierdut zeci de tancuri şi alte vehicule militare într-o singură zi

Bilanţ ucrainean: Rusia a pierdut zeci de tancuri şi alte vehicule militare într-o singură zi

Ucraina susţine că în ultimele 24 de ore a distrus 29 de tancuri şi trei avioane. De asemenea, Ministerul Apărării din Ucraina anunţă că Rusia a pierdut 14 vehicule blindate de patrulare, două sisteme de artilerie şi drone şi un sistem antiaerian.

În ceea ce priveşte bilanţul de la începutul conflictului, Ucraina estimează că Rusia a pierdut aproximativ 18.500 de militari. Ultima actualizare arată că 1.858 de vehicule blindate ale Rusiei au fost distruse.

Pe lista cu echipamente militare distruse mai sunt 134 de elicoptere, 676 de tancuri şi 150 de avioane.

Jurnaliştii nu au putut verifica informaţiile din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
război,
bilanţ,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici