Bilanţul COVID-19 a ajuns la 33 de morţi în Franţa

  • Bilanţul COVID-19 a ajuns la 33 de morţi în Franţa.
  • Se înregistrează 1.784 de cazuri de coronavirus, potrivit autorităţilor.
  • Emmanuel Macron a îndemnat Uniunea Europeană să facă tot ce este "necesar" la nivel medical şi economic.
2196 afișări
Imaginea articolului Bilanţul COVID-19 a ajuns la 33 de morţi în Franţa

Bilanţul COVID-19 a ajuns la 33 de morţi în Franţa

Jérôme Salomon, directorul general al Departamentului pentru Sănătate de la Paris, a declarat marţi seară că în Franţa se înregistrează în total 1.784 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Au decedat 33 de persoane, iar 86 sunt în stare gravă. "98% dintre persoanele infectate se vindecă. În Franţa, rata de mortalitate este foarte scăzută şi există foarte puţine cazuri grave comparativ nu numărul cazurilor detectate", a afirmat Jérôme Salomon, citat de cotidianul Le Figaro.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a îndemnat ţările Uniunii Europene să ia toate măsurile necesare. "În contextul coronavirusului, nu trebuie să lăsăm loc speculaţiilor şi instabilităţii. Europa va trebui să facă tot ce este necesar pe plan medical şi pe plan economic", a declarat Emmanuel Macron.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
ue,
coronavirus

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici