Bilanţul deceselor după cutremurul din Japonia a crescut la cel puţin 126

Bilanţul cutremurului care a lovit Japonia în urmă cu cinci zile a crescut la cel puţin 126 morţi, potrivit SkyNews.

141 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor după cutremurul din Japonia a crescut la cel puţin 126

Cel puţin 126 de persoane au fost confirmate decedate în urma cutremurului din Japonia, din această săptămână.

Coasta de vest a ţării a fost zguduită luni de un cutremur cu magnitudinea de 7,6 grade, peste 200 de persoane fiind încă dispărute şi cel puţin 500 rănite.

Cele mai mari pagube au fost provocate în prefectura Ishikawa, unde peste 250 de case au fost distruse, iar incendiile au devastat alte aproximativ 300 de clădiri.

Regiunea continuă să se confrunte cu pene de curent, apă şi combustibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici