Bilanţul tragediei de pe Dunăre: Alte două victime au fost găsite, în urma naufragiului de la Budapesta

Alte două corpuri au fost descoperite de poliţia ungară în Dunăre după incidentul de săptămâna trecută când o navă de croazieră cu 33 de turişti sud-coreeni la bord s-a scufundat la Budapesta, ridicând la 15 numărul morţilor, potrivit Associated Press.

153 afișări
Imaginea articolului Bilanţul tragediei de pe Dunăre: Alte două victime au fost găsite, în urma naufragiului de la Budapesta

Alte două corpuri descoperite în urma naufragiului de la Budapesta, numărul morţilor ajungând la 15

13 turişti şi doi membri ai echipajului sunt în continuare dispăruţi, iar şapte persoane au fost salvate în urma ciocnirii dintre nava Hableany (Mermaid) şi vasul de croazieră Viking Sigyn.

O macara plutitoare de mari dimensiuni va fi adusă în zilele următoare pentru a scoate nava la suprafaţă.

Cu toate acestea, Adam Clark, denumită după inginerul scoţian care a supravegheat construcţia Podului cu Lanţuri din Budapesta, finalizat în 1849, a acostat joi în nordul Budapestei, deoarece nivelul ridicat al apei Dunării nu-i permite să ajungă la locul unde se află apava, în apropiere de clădirea Parlamentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici