Bilanţul victimelor accidentului aviatic din Columbia a fost revizuit la 71 de morţi

Şaptezeci şi una de persoane au murit în urma prăbuşirii de marţi a avionului care transporta membrii echipei braziliene de fotbal Chapecoense, iar şase au supravieţuit, au anunţat autorităţile columbiene, care au reviziut bilanţul în scădere, scrie Le Figaro.

2104 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor accidentului aviatic din Columbia a fost revizuit la 71 de morţi

Bilanţul victimelor accidentului aviatic din Columbia a fost revizuit la 71 de morţi

"Operaţiunile de căutare şi salvare au permis găsirea a 71 de trupuri şi 6 supravieţuitori", potrivit Unităţii Naţionale de Gestionare a Riscurilor şi Catastrofelor.

Bilanţurile anterioare anunţau 76 şi apoi 75 de morţi, dar patru persoane aflate pe lista pasagerilor nu au mai urcat la bordul avionului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici