Bilanţul victimelor din Ucraina: aproximativ 200 de persoane ucise şi peste 1000 rănite

Ministrul Sănătăţii din Ucraina a anunţat că aproximativ 200 de persoane au fost ucise în conflictul cu forţa rusă, notează AP News.

835 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor din Ucraina: aproximativ 200 de persoane ucise şi peste 1000 rănite

Ministrul ucrainean al Sănătăţii a anunţat că 198 de persoane au fost ucise şi alte peste 1000 au fost rănite în ofensiva rusă.

Viktor Lyashko a declarat sâmbătă că, printre cei ucişi, se numără şi trei copii. Din declaraţia sa, nu este clar dacă numărul victimelor include atât forţa militară, cât şi civilii.

El a spus că alte 1.115 persoane, inclusiv 33 de copii, au fost rănite în invazia rusă care a început joi cu lovituri aeriene masive şi cu rachete şi trupe care au intrat în Ucraina din nord, est şi sud.

În această dimineaţă, luptele continuă mai ales în Kiev şi Sumy, în nord-estul Ucrainei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici