Boeing va furniza Marinei SUA 124 de bombardiere şi avioane de război electronic

Constructorul aeronautic american Boeing a anunţat marţi, într-un comunicat, că a obţinut un contract de 5,297 de miliarde de dolari pe trei ani, pentru a furniza Marinei americane avioane de vânătoare bombardiere şi avioane de război electronic, relatează AFP.

42 afișări

Boeing "a primit un contract multianual de la Marina americană pentru a-i furniza 124 de (aparate) Super Hornet şi Growler, pentru suma de 5,297 de miliarde de dolari".

Boeing va furniza, între 2012 şi 2015, 66 de aeronave Super Hornet, principalul avion de vânătoare bombardier al companiei americane, precum şi 58 de aparate de tip Growler, un bombardier specializat în războiul electronic şi capabil să aterizeze pe un portavion.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici