Bolivia anunţă cea mai mare captură de cocaină din istorie, de aproape nouă tone

O captură record de cocaină, de aproape nouă tone, au anunţat, vineri, autorităţile de la La Paz. Patru persoane au fost arestate.

242 afișări
Imaginea articolului Bolivia anunţă cea mai mare captură de cocaină din istorie, de aproape nouă tone

Bolivia anunţă cea mai mare captură de cocaină din istorie, de aproape nouă tone

Bolivia a anunţat, vineri, o captură record de cocaină, în departamentul Oruro, din vestul ţării, au anunţat oficialii de la La Paz. Aproape nouă tone de droguri, în valoare de 224 de milioane de dolari pe piaţa locală, relatează Reuters.

Preşedintele bolivian, Luis Arce, a descris captura ca fiind cea mai mare înregistrată vreodată în ţara sud-americană. El a adăugat că drogurile erau ascunse în materiale pentru podele din lemn şi au fost găsite într-un camion, fiind probabil destinate Olandei, unde valoarea lor ar fi estimată la aproximativ 526 de milioane de dolari, relevă sursa citată.

Potrivit autorităţilor boliviene au fost arestate patru persoane în acest caz de trafic de droguri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici