BOMBARDAMENT în SIRIA. Un oficial pro-Assad susţine că BAZELE MILITARE atacate fuseseră evacuate în urma avertizărilor ruse/ Trei civili ar fi fost răniţi

Obiectivele militare din Siria atacate de SUA, Franţa şi Marea Britanie fuseseră evacuate în urmă cu câteva zile ca urmare a informaţiilor primite din partea Rusiei, a declarat un oficial din cadrul alianţei de organizaţii militante regionale care sprijină regimul de la Damasc.

5536 afișări
Imaginea articolului BOMBARDAMENT în SIRIA. Un oficial pro-Assad susţine că BAZELE MILITARE atacate fuseseră evacuate în urma avertizărilor ruse/ Trei civili ar fi fost răniţi

BOMBARDAMENT în SIRIA. Un oficial pro-Assad susţine că BAZELE MILITARE atacate fuseseră evacuate în urma avertizărilor ruse

"Am absorbit atacul", a declarat oficialul pentru agenţia de ştiri Reuters.

"Am primit o avertizare timpurie privind atacul de la ruşi ... şi toate bazele militare fuseseră evacuate cu câteva zile în urmă", a adăugat oficialul, care a precizat că autorităţile efectuează o "evaluare a daunelor materiale".

Regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad, care de şapte ani este angrenat într-un conflict militar cu forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, este sprijinit de Rusia, Iran şi o serie de grupări militante şiite susţinute de Teheran, printre care se numără şi organizaţia libaneză Hezbollah.

Cel puţin trei civili au fost răniţi în urma atacurilor lansate împotriva Siriei, anunţă Damascul

Cel puţin trei civili au fost răniţi în urma bombardamentelor lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa asupra Siriei, a anunţat, sâmbătă, televiziunea de stat din Siria, citată de site-ul postului CNN.

Televiziunea publică siriană susţine că sistemele antibalistice au doborât cel puţin zece rachete occidentale.

”Mai multe rachete au fost interceptate, însă au fost răniţi cel puţin trei civili”, a relatat presa regimului de la Damasc.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici