Borat le îndeamnă pe femeile din America să nu iasă la vot

  • Borat este ironic şi le îndeamnă pe femeile din America să nu iasă la vot
  • Borat spune că femeile apreciază onestitatea, motiv pentru care nu l-ar vota pe Trump
  • Videoclipul a strans aproximativ 400.000 de vizualizări doar pe Instagram
1165 afișări
Imaginea articolului Borat le îndeamnă pe femeile din America să nu iasă la vot

Borat le îndeamnă pe femeile din America să nu iasă la vot

Borat le îndeamnă pe toate femeile din America să nu iasă la vot.

Deşi Cohen şi-a exprimat părerea despre Trump, numindu-l „demagogul şef”, astăzi actorul se foloseşte de Borat pentru a transmite un mesaj cât se poate de ironic.

Într-un video de pe pagina sa de Instagram, Borat a explicat că femeile sunt „atrase de idei periculoase precum onestitatea şi corectitudinea” şi, prin urmare, nu ar vota pentru candidatul republican.

La fel de ironic, Borat mai spune că acestea sunt cele mai importante alegeri şi că femeile ar trebui să lase totul pe mâna bărbaţilor.

„Acesta este un mesaj important. Femei, nu votaţi mâine! Ei bine, dacă o veţi face, atunci gloriosul premier Trump va pierde! Asta din cauză că voi, doamnelor, sunteţi atrase de idei periculoase precum onestitate, corectitudine şi consimţământ.”

Videoclipul a strâns până acum aproximativ 400.000 de vizualizări şi peste 30.000 de distribuiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici