Boris Johnson, în instanţă pentru că ar fi MINŢIT cu privire la Brexit

Boris Johnson, candidatul favorit pentru preluarea funcţiei de premier al Marii Britanii, a fost chemat în faţa unui tribunal, într-o convocare privată, fiind acuzat că a minţit publicul cu privire la Brexit, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2878 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson, în instanţă pentru că ar fi MINŢIT cu privire la Brexit

Boris Johnson, în instanţă pentru că ar fi MINŢIT cu privire la Brexit

"Luând în considerare toţi factorii, sunt mulţumit că acesta este un caz potrivit pentru o convocare cerută în cazul celor trei acuzaţii", a declarat judecătorul Margot Coleman.

"Acest lucru înseamnă că persoana acuzată trebuie să participe la o audiere preliminară, iar apoi cazul să fie trimis la Curtea Regala de Justitie", a adăugat aceasta.

Purtătorul de cuvânt al lui Johnson nu a dat încă declaraţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici