Boris Johnson înregistrează "progrese" în vindecarea de COVID-19

Premierul britanic, Boris Johnson, face "progrese" pentru a-se vindeca de boala Covid-19, anunţă Guvernul de la Londra, citat de agenţia de presă Reuters.

1399 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson înregistrează "progrese" în vindecarea de COVID-19

Boris Johnson înregistrează "progrese" în vindecarea de coronavirus

Premierul britanic, Boris Johnson, face "progrese" pentru a-se vindeca de boala Covid-19, anunţă Guvernul de la Londra, citat de agenţia de presă Reuters.

"Primul-ministru continuă să facă progrese foarte bune", a transmis sâmbătă după-amiază Downing Street.

Boris Johnson a fost mutat joi seară de la secţia de terapie intensivă într-un salon normal.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, fusese transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat duminică seară, din raţiuni de precauţie, în Spitalul "St Thomas" din Londra, având "simptome persistente".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici