Budapesta: ofiţer de poliţie, înjunghiat mortal de un bărbat care încerca să fugă de poliţişti

Un ofiţer de poliţie din Budapesta a murit după ce a fost atacat şi înjunghiat de un bărbat care a încercat să fugă de poliţişti.

495 afișări
Imaginea articolului Budapesta: ofiţer de poliţie, înjunghiat mortal de un bărbat care încerca să fugă de poliţişti

Budapesta: ofiţer de poliţie, înjunghiat mortal de un bărbat care încerca să fugă de poliţişti

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Poliţia a fost chemată la un apartament dintr-un cartier al capitalei Ungariei pentru a aplana un conflict. Bărbatul care a provocat scandalul a rănit trei poliţişti înainte de a fugi pe stradă, unde a fost împuşcat de un al patrulea ofiţer şi arestat, potrivit BBC.

Un comunicat al poliţiei l-a descris pe presupusul autor al agresiunii ca fiind un „bărbat periculos cu un cuţit".

Toţi ofiţerii de poliţie răniţi, împreună cu presupusul atacator, au fost duşi la spital. Unul dintre ofiţeri, Peter Baumann, în vârstă de 29 de ani, a murit. Poliţia maghiară a anunţat că bărbatul era adjunctul şefului districtului de Poliţie şi ar fi împlinit 30 de ani luna viitoare.

Un steag negru va fi arborat pe clădirile poliţiei, iar vehiculele de serviciu vor purta o panglică de doliu pentru a-l onora pe ofiţer, a precizat departamentul de poliţie din Ungaria. Premierul ungar Viktor Orban a declarat că guvernul va oferi sprijin familiei în doliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici