Buzz Aldrin, care a petrecut 21 de zile în carantină când s-a întors de pe Lună, povesteşte cum se fereşte de infecţia cu coronavirus

Fostul astronaut Buzz Aldrin, în vârstă de 90 de ani, a spus că stă închis în casă în această perioadă pentru a evita să se îmbolnăvească de Covid-19.

2715 afișări
Imaginea articolului Buzz Aldrin, care a petrecut 21 de zile în carantină când s-a întors de pe Lună, povesteşte cum se fereşte de infecţia cu coronavirus

Foto: Facebook

Nu este prima oară când Buzz Aldrin stă în carantină. El a petrecut 21 de zile în izolare când s-a întors de pe Lună, 1969. 
 
Fostul astronaut este cunoscut pentru că a montat pe suprafaţa satelului natural al Pământului steagul american, în timpul misiunii Apollo 11.
 
După ce membrii echipajului au aterizat în Oceanul Pacific, toţi au fost plasaţi în carantină.
 
Contactat recent de presă, Buzz Aldrin a povestit că acum este izolat din nou la domiciliu, însă dintr-un alt motiv: pentru a se feri de Covid-19, potrivit Daily Mail.
 
Fostul astronaut, originar din New Jersey, povesteşte că atunci când a stat în carantină, când s-a întors de pe Lună, făcea jogging pe hol, însă de această data Aldrin a spus că stă liniştit, cu uşa încuiată.
 
În SUA au fost înregistrate până vineri, peste 14.000 de cazuri de coronavirus, iar peste 200 de oameni au murit în Statele Unite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici