Céline Dion şi-a anulat concertele din SUA

  • Celine Dion se pregătea să susţină 17 concerte în SUA, pentru promovarea noului album
  • Artista a fost testată pentru COVID-19, iar testul a ieşit negativ
  • În 2019, Celine Dion a anulat o serie de concerte din cauza unui virus
970 afișări
Imaginea articolului Céline Dion şi-a anulat concertele din SUA

Céline Dion şi-a anulat concertele din SUA

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi-a anulat o serie de concerte în America de Nord, din cauza Covid-19. Artista a fost testată, miercuri, pentru Covid-19, iar rezultatul a fost negativ.
 
Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi-a anulat 17 concerte programate în America de Nord, în perioada 24 martie - 27 aprilie, în cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage", primul în limba engleză al ei din ultimii şase ani, potrivit globalnews.ca.
 
Fanii artistei s-au arătat îngrijoraţi. În octombrie 2019, Céline Dion şi-a anulat mai multe concerte din acelaşi turneu din cauza unui „virus în gât".
 
Miercuri, artista a fost testată pentru Covid-19, după ce a acuzat simptome de gripă, iar rezultatul a fost negativ.
 
Nu se ştie dacă show-urile anulate vor fi reprogramate.
 
În cadrul turneului de promovare a noului său album, Celine Dion, premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, va ajunge şi în România anul acesta. Concertul este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 29 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici