Cadavre din avionul malaysian au căzut lângă un orfelinat din Ucraina, îngrozind copiii

Copiii de la un orfelinat din satul ucrainean Rozsipne se jucau în aer liber în momentul prăbuşirii avionului malaysian în estul Ucrainei, joi, şi au văzut trupul unui băiat căzând pe pământ, povesteşte o educatoare, citată de CNN.

673 afișări
Imaginea articolului Cadavre din avionul malaysian au căzut lângă un orfelinat din Ucraina, îngrozind copiii

Cadavre din avionul malaysian au căzut lângă un orfelinat din Ucraina, îngrozind copiii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Una dintre educatoarele copiilor, Valentina, povesteşte că aceştia au fost îngroziţi. "Acestea sunt cadavre!", au strigat copiii, potrivit educatoarei.

Aceasta a arătat un crater format în iarbă după căderea cadavrului unei femei, în apropierea locului unde se jucau copiii. Unii dintre orfani ţipau, alţii stăteau jos şi plângeau, a povestit Valentina.

Un avion Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, cu 298 de persoane la bord, s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, cel mai probabil doborât de o rachetă. Toate cele 298 de persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici