California: Ucigaşul costumat în "Moş Crăciun" a lăsat orfani 16 copii

Bărbatul îmbrăcat în costum de Moş Crăciun, care a ucis nouă persoane în seara de Ajun, în California, a lăsat orfani 16 copii, a anunţat avocatul familiei.

17 afișări
Imaginea articolului California: Ucigaşul costumat în "Moş Crăciun" a lăsat orfani 16 copii

California: Ucigaşul costumat în "Moş Crăciun" a lăsat orfani 16 copii

Autorităţile urmează să indentifice oficial cele nouă cadavre găsite între dărâmăturile casei din Covina, oraş situat la 37 de kilometri est de Los Angeles, după ce Bruce Pardo, un inginer în vârstă de 45 de ani, care a deschis focul, miercuri, asupra fostei sale soţii şi a familiei acesteia.

Îmbrăcat în costum de Moş Crăciun, Pardo a deschis focul cu puţin timp înainte de miezul nopţii asupra celor aproximativ 30 de persoane care participau la o petrecere, apoi a declanşat un incendiu care a distrus în totalitate locuinţa. Ulterior, el s-a sinucis, împuşcându-se în cap la circa 40 de kilometri distanţă de locul crimei, potrivit poliţiei.

Potrivit presei, acţiunea necugetată a lui Pardo a provocat moartea a nouă persoane, între care fosta sa soţie, Sylvia Ortega, părinţii acesteia, cei doi fraţi ai ei şi soţiile acestora, un părinte şi fiul adolescent al acestuia.

Cei trei copii ai lui Ortega, prezenţi la petrecere în momentul crimei, au supravieţuit, a precizat avocatul familiei, Scott Nord, pentru postul de televiziune NBC4.

"Toată familia a fost ucisă", a declarat el. "Au rămas 16 orfani", a adăugat acesta.

Alte trei persoane au fost rănite, dar şansele de supravieţuire ale acestora sunt bune. Printre răniţi se numără şi o fetiţă în vârstă de opt ani, care i-a deschis uşa celui pe care îl credea Moş Crăciun şi care a fost împuşcată în faţă.

Sâmbătă, poliţia nu se mai aştepta să descopere noi victime în casa care va fi demolată cu buldozerul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici