Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn, angajată la Sofitel cu sprijinul unui ONG pentru refugiaţi

Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală a fost plasată în postul de la hotelul Sofitel de o asociaţie "foarte respectabilă" pentru sprijinirea refugiaţilor, a anunţat, vineri, sindicatul personalului hotelier din New York.

500 afișări
Imaginea articolului Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn, angajată la Sofitel cu sprijinul unui ONG pentru refugiaţi

Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn, angajată la Sofitel cu sprijinul unui ONG pentru refugiaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Camerista, în vârstă de 32 de ani, originară din Guineea, a fost recomandată de International Rescue Committee, a precizat sindicatul, însă asociaţia a refuzat să comenteze informaţia, publicată iniţial de săptămânalul Le Journal du Dimanche.

"Contractul de angajare pe care ni l-a furnizat hotelul arată că această persoană a fost recomandată nu de noi, ci de foarte respectabila organizaţie International Rescue Committee, care acordă sprijin refugiaţilor", a afirmat Peter Ward, preşedintele sindicatului personalului hotelier din New York.

Organizaţia neguvernamentală International Rescue Committee nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia.

"Organizaţia îi ajută pe refugiaţi să-şi găsească locuri de muncă, însă nu vorbim niciodată despre cazuri particulare; avem criterii de confidenţialitate foarte stricte", a declarat un purtător de cuvânt.

Tabloidul New York Post a afirmat, la începutul lunii iulie, că femeia se prostitua cu regularitate, iar Dominique Strauss-Kahn a refuzat să-i plătească după o relaţie sexuală avută la 14 mai, în apartamentul său de la hotelul Sofitel. Acuzaţiile au fost respinse de avocaţii cameristei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici