Canibal condamnat în Marea Britanie la închisoare pe viaţă

Un bucătar britanic care şi-a omorât amantul înainte de a prăji mai multe bucaţi de carne din el a fost condamnat, luni, în Leeds, la închisoare pe viaţă.

44 afișări
Imaginea articolului Canibal condamnat în Marea Britanie la închisoare pe viaţă

Canibal condamnat în Marea Britanie la închisoare pe viaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Anthony Morley, de 36 de ani, i-a tăiat gâtul lui Damian Oldfield îninte să îl înjunghie de mai multe ori, după care i-a tăiat şase bucăţi de carne şi le-a preparat cu condimente şi ulei de măsline.

"Înainte de acest caz credeam ca aparţine de alte timpuri canibalismul", a spus judecătorul James Stewart, pronunţând-se asupra "uneia dintre cele mai sordide crime".

Magistratul a amintit cum Anthony Morley s-a folosit de cunoştinţele sale de bucătar pentru a-şi tăia şi găti amantul.

Înainte de crimă, cei doi bărbaţi au întreţinut relaţii sexuale în patul acuzatului. Morley a afirmat că l-a omorât pe Damian Oldfield crezând că voia să îl violeze.

După crimă, Anthony Morley a mers la un restaurant aflat în apropiere, având papucii şi cămaşa de noapte pătate de sânge şi spunând că tocmai a omorât pe cineva care a încercat să îl violeze.

În timpul procesului, acuzatul a spus că nu îşi aminteşte nimic despre dramă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici