Casa Albă: Biden a discutat cu Zelenski despre asistenţa cerută de Ucraina şi despre negocieri

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a discutat, miercuri după-amiază, cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, despre asistenţa solicitată de Ucraina şi a fost informat despre stadiul negocierilor dintre Kiev şi Moscova, anunţă Casa Albă.

427 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Biden a discutat cu Zelenski despre asistenţa cerută de Ucraina şi despre negocieri

Casa Albă: Biden a discutat cu Zelenski despre asistenţa cerută de Ucraina şi despre negocieri

"Preşedintele Biden a vorbit astăzi cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre activităţile în curs ale Statelor Unite, ale aliaţilor şi partenerilor pentru a furniza asistenţă militară, economică şi umanitară Ucrainei şi pentru a impune costuri severe Rusiei din cauza agresiunii brutale împotriva Ucrainei. (...) Preşedintele Biden l-a informat pe preşedintele Zelenski despre faptul că Statele Unite intenţionează să ofere Guvernului ucrainean asistenţă bugetară directă în valoare de 500 de milioane de dolari", anunţă Preşedinţia SUA, potrivit unui comunicat vizualizat de agenţia MEDIAFAX.

Potrivit Casei Albe, Volodimir Zelenski l-a informat pe Joseph Biden despre stadiul negocierilor cu Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
ucraina,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici