Caz atroce în Italia: Fetiţă de 40 de zile, în comă. Urme de metadonă şi cocaină în urină

O fetiţă de numai 40 de zile a ajuns într-un spital din Italia în comă. Medicii au găsit în analizele bebeluşului urme de metadonă şi cocaină.

1391 afișări
Imaginea articolului Caz atroce în Italia: Fetiţă de 40 de zile, în comă. Urme de metadonă şi cocaină în urină

Italia: Fetiţă de 40 de zile în comă. Urme de metadonă şi cocaină în urină

Ajunsă în comă în urma unui stop respirator la spital, în analizele fetiţei de numai 40 de zile s-au găsit metadonă şi cocaină, conform La Stampa.

Poliţia din Lucca, pe baza elementelor adunate, a început cercetarea mamei.

Copilul a ajuns la spitalul din Lucca, adus de părinţi, pe 11 martie şi a fost apoi transferată la Pisa. Analizele au relevat o rată de metadonă egală cu 1,644 ng / ml şi cocaină de 74 ng / ml.: „E clar că, în faţa unor cifre atât de mari, i-a fost administrată metadonă”.

Fetiţa, încă internată în spital, a fost şi intubată într-o primă fază. Acum respiră singură.

Examinările la care a fost supusă imediat fetiţa nu au arătat modificări care să sugereze o posibilă cauză şi nici „nu au existat elemente vizibile atribuite unor eventuale evenimente traumatice”. Apoi, „în urma investigaţiilor efectuate de anchetatori, nou-născutului i s-a efectuat analiza urinei în căutarea drogurilor”.

Părinţii, doi tineri, au declarat că au găsit-o pe fetiţă în pat respirând greu şi din acest motiv au dus-o la spital.

Din investigaţiile efectuate, anchetatorii au aflat, de asemenea, că mama nu alăptează bebeluşul.

„Pe baza elementelor de investigaţie, mama nou-născutului este investigată”, au spus anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bebeluş,
droguri,
comă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici