Cazul celor trei femei sechestrate timp de un deceniu: Amanda Berry ar fi fost ajutată să nască de una dintre colegele de captivitate

Michelle Knight, una dintre femeile sechestrate în casa din Cleveland, susţine că a ajutat-o pe Amanda Berry, colega ei de captivitate, să o aducă pe lume pe micuţa Jocelyn, acum în vârstă de şase ani.

2545 afișări
Imaginea articolului Cazul celor trei femei sechestrate timp de un deceniu: Amanda Berry ar fi fost ajutată să nască de una dintre colegele de captivitate

Amanda Berry (D), împreună cu sora sa

În timpul discuţiei iniţiale cu poliţia, după ce a fost eliberată, Michelle Knight a declarat că a fost însărcinată de cel puţin cinci ori, dar a fost înfometată şi lovită până când a avortat. Ea afirmă că atunci când Ariel Castro a aflat că este însărcinată a "înfometat-o timp de cel puţin două săptămâni, apoi a lovit-o în mod repetat în burtă, până când a avortat", explică raportul, potrivit CNN.

Dar când colega ei de captivitate, Amanda Berry, a rămas însărcinată, lucurile s-au schimbat. Când a intrat în travaliu, Castro i-a ordonat lui Knight să aducă pe lume copilul, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, familiară cu investigaţia.

Dar imediat după ce s-a născut, copilul a încetat să mai respire, iar toată lumea a început să ţipe, a declarat sursa citată, citând interogatoriile. Castro ar fi ameninţat-o pe Knight că o va ucide în cazul în care copilul nu va supravieţui, potrivit raportului iniţial al poliţiei.

Castro le-ar fi testat de mai multe ori pe cele trei femei, pretizând că pleacă, după care se întorcea brusc. Dacă existau indicii că vreuna dintre femei s-ar fi mişcat, ele erau pedepsite.

Knight avea 21 de ani la 22 august 2002, când Castro a ispitit-o în maşina lui pe Lorain Avenue din Cleveland, potrivit rechizitoriului. El a dus-o în casa se de pe Seymour Avenue şi nu a mai lăsat-o să plece. În tot acest timp, ea a fost agresată sexual în mod repetat.

În anul următor, la 21 aprilie 2003, cu o zi înainte de a împlini 17 ani, Amanda Berry a trecut prin acelaşi coşmar. Când se ducea acasă de la serviciu, a fost luată cu maşina de Castro pe Lorain Avenue.

După aproape încă un an, lor li s-a alăturat Gina DeJesus, care atunci avea 14 ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici