Ce reforme sunt necesare pentru ca Ucraina să adere la NATO

Un oficial american dă câteva detalii despre reformele necesare pentru ca Ucraina să adere la NATO, la o zi după ce alianţa a emis un comunicat comun fără un calendar specific pentru eventuala aderare a ţării devastate de război.

778 afișări
Imaginea articolului Ce reforme sunt necesare pentru ca Ucraina să adere la NATO

„Ucraina mai trebuie să facă o serie de reforme pentru a se alătura alianţei”, a declarat reporterilor directorul senior al Consiliului de Securitate Naţională pentru Europa, Amanda Sloat, potrivit CNN

„Recunoaştem că Ucraina a făcut deja progrese semnificative. Dar, aşa cum a spus preşedintele Joe Biden, cât şi ce a arătat clar comunicatul, este încă nevoie ca Ucraina să întreprindă reforme democratice în continuare şi în sectorul de securitate.

Preşedintele s-a exprimat clar cum Ucraina poate ajunge în NATO”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici