Cehii, autorizaţi să deţină cantităţi mici de droguri

Guvernul ceh şi-a anunţat luni decizia de a autoriza posesia unor mici cantităţi de droguri, mergând până la 1,5 grame de heroină, un gram de cocaină sau 15 grame de marijuana.

113 afișări
Imaginea articolului Cehii, autorizaţi să deţină cantităţi mici de droguri

Cehii, autorizaţi să deţină cantităţi mici de droguri

Noul regulament prezentat de ministrul Justiţiei, Daniela Kovarova, autorizează de asemenea posesia a cinci grame de haşiş şi cinci doze de LSD, sub formă de comprimate, capsule sau cristale.

Până în prezent, legea autoriza posesia unei "mici cantităţi de droguri", fără nici o altă precizare.

În urmă cu 15 zile, Guvernul ceh a autorizat cetăţenii să planteze pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 metri canabis, coca sau cactus conţinând mescalină şi să deţină până la 40 de ciuperci halucinogene.

Pentru a lupta împotriva dopajului în sport, Guvernul a decis autorizarea posesiei unei singure doze dintr-un anumit tip de anabolizante.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici