Cel mai bogat om din lume îl susţine pe Obama în cursa pentru Casa Albă

Cel mai bogat om din lume, investitorul american Warren Buffett, s-a declarat luni, la Frankfurt, în favoarea candidaturii democratului Barack Obama în cursa pentru Casa Albă.

24 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din lume îl susţine pe Obama în cursa pentru Casa Albă

Cel mai bogat om din lume îl susţine pe Obama în cursa pentru Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto)

Miliardarul filantrop, care, până în prezent, a acordat sprijinul său lui Barack Obama şi rivalei sale Hillary Clinton, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că, întrucât Obama pare pe punctul de a obţine învestitura democrată, el ar fi "foarte fericit dacă acesta va fi ales preşedinte".

"Bineînţeles că am un preferat, el este alegerea mea", a adăugat Warren Buffett.

Potrivit revistei Forbes, Buffett, în vârstă de 77 de ani, deţine o avere de 62 de miliarde de dolari, ceea ce îl face cel mai bogat om din lume, exact înaintea fondatorului companiei Microsoft, Bill Gates.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici