Cel puţin 103 morţi în Taiwan, în urma taifunului Morakot - VIDEO

Cel puţin 103 persoane au fost ucise, iar alte 61 sunt date dispărute în Taiwan, în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren provocate de taifunul Morakot, au anunţat miercuri serviciile de intervenţie.

13 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 103 morţi în Taiwan, în urma taifunului Morakot - VIDEO

Cel puţin 103 morţi în Taiwan, în urma taifunului Morakot (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Distrugerile taifunului Morakot

Bilanţul a fost modificat în urma descoperirii trupurilor a 32 de persoane prinse sub pământul prăbuşit într-o zonă de munte, la Liukuai, în comitatul Kaohsiung, situat în partea de sud a insulei.

Drumurile care deservesc acest sector au fost complet distruse de alunecările de teren şi inundate de apele revărsate ale unor râuri.

Dintre morţi, 59 au fost descoperiţi doar în comitatul Kaohsiung, cel mai afectat, au subliniat sursele citate.

Militarii taiwanezi au început miercuri să evacueze cu ajutorul elicopterelor aproximativ 1.000 de persoane care au rămas blocate în localităţile afectate de alunecările de teren din regiunea Kaohsiung.

Cel puţin 45 de persoane au fost rănite în urma acestei catastrofe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici