Cel puţin 11 persoane au murit în urma unei altercaţii între soldaţii indieni şi rebelii din Kashmir

Cel puţin 11 persoane au murit, inclusiv şapte civili, în urma unui schimb de focuri între soldaţii indieni şi militanţii din regiunea Jammu şi Kashmir, au informat sâmbătă autorităţile locale, relatează site-ul agenţiei Dpa.

597 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 persoane au murit în urma unei altercaţii între soldaţii indieni şi rebelii din Kashmir

Cel puţin 11 persoane au murit în urma unei altercaţii între soldaţii indieni şi rebelii din Kashmir

Conflictul a avut loc sâmbătă dimineaţa în localitatea Sirnoo din districtul Pulwama, după ce o echipă formată din soldaţi şi personal paramilitar au demarat o operaţiune de căutare a militanţilor, au informat surse din poliţie.

Un soldat şi trei militanţi au murit într-un schimb de focuri.

Kashmir reprezintă un motiv pentru conflictul între India şi Pakistan. India a acuzat în mai multe rânduri Pakistanul că susţine rebeli, însă Islamabad neagă acuzaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici