Cel puţin 15 persoane au murit în Indonezia, în urma alunecărilor de teren

Cel puţin 15 persoane au murit şi peste 20 sunt dispărute, în urma unor alunecări de teren în regiunea Sukabumi din vestul Insulei Java din Indonezia, au anunţat autorităţile locale, adăugând că operaţiunea de salvare este încă în desfăşurare, relatează Reuters.

267 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 15 persoane au murit în Indonezia, în urma alunecărilor de teren

Cel puţin 15 persoane au murit în Indonezia, în urma alunecărilor de teren

Alunecările de teren, provocate de ploile torenţiale din ultimele zile, au avut loc în noaptea dintre 31 decembrie şi 1 ianuarie. Peste 30 de case au fost distruse.

Operaţiunea de salvare este încă în desfăşurare, dar este îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile.

„Există posibilitatea producerii altor alunecări de teren, acest lucru îngreunează munca salvatorilor pe teren”, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Gestionarea Dezastrelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici