Cel puţin 20 de morţi în China, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie

Cel puţin 20 de persoane au murit marţi dimineaţa, după ce un autobuz care transporta o trupă de operă s-a prăbuţit într-o prăpastie, în partea centrală a Chinei, scrie presa locală, citată de Associated Press.

136 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 20 de morţi în China, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie

Cel puţin 20 de morţi în China, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agenţiei oficiale chineze de presă Xinhua, alte 13 persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi dimineaţa în zona oraşului Linzhou din provincia Henan.

Poliţia din Linzhou a confirmat accidentul într-un comunicat postat online, dar fără să precizeze câte persoane au murit sau au fost rănite.

Potrivit poliţiei, 33 de persoane se aflau la bordul autobuzului, care fusese închiriat de către trupa de operă.

Executivul din oraşul Anyang, care supervizează Linzhou, un oraş mai mic, a anunţat că în autobuz se afla o trupă locală de operă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici