Cel puţin 36 de morţi după prăbuşirea unui avion în Congo

Cel puţin 36 de persoane au murit după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, într-un cartier rezidenţial din oraşul Goma, în estul Republicii Democrate Congo, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

1808 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 36 de morţi după prăbuşirea unui avion în Congo

Cel puţin 36 de morţi după prăbuşirea unui avion în Congo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Avionul, de tip Fokker 50, aparţinea companiei CAA şi s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială în timp ce efectua manevra de aterizare, informează Corriere della Sera.

Aparatul efectua o cursă internă şi decolase din oraşul Lodja.

Se pare că piloţii au pierdut controlul asupra aeronavei din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit autorităţilor, la bordul avionului erau 40 de oameni, dintre care 36 au murit. Cei patru supravieţuitori sunt în stare gravă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici