Cel puţin 56 de persoane, ucise în trei accidente rutiere produse în China

Cel puţin 56 de persoane au murit în trei accidente rutiere produse într-o singură zi pe şoselele din China, relatază Sky News. Cel puţin 35 de persoane, majoritatea studenţi, au murit vineri în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocar, în oraşul Tianjin, situat în apropiere de Beijing. Alte 19 persoane au fost rănite în acelaşi accident.

282 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 56 de persoane, ucise în trei accidente rutiere produse în China

Cel puţin 56 de persoane, ucise în trei accidente rutiere produse în China

Autocarul transporta 55 de pasageri, cei mai mulţi dintre ei studenţi care se întorceau la şcoală după o vacanţă naţională de şapte zile.

În provincia Anhui, cel puţin zece persoane au murit şi alte 19 au fost rănite în urma unei coliziuni în lanţ în care au fost implicate 24 de vehicule, în condiţii de ceaţă.

Alte 11 persoane, aflate într-un microbuz, şi-au pierdut viaţa într-o coliziune cu un camion, produsă în provincia Henan.

Accidentele rutiere provoacă anual moartea a cel puţin 65.000 de persoane în China, potrivit statisticilor oficiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici