Cel puţin 74 de persoane au murit în Filipine, în urma taifunului Mangkhut

Cel puţin 74 de persoane au murit, iar alte 55 sunt în continuare dispărute în Filipine, în urma alunecărilor de teren provocate de taifunului Mangkhut, relatează site-ul agenţiei Dpa.

263 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 74 de persoane au murit în Filipine, în urma taifunului Mangkhut

Cel puţin 74 de persoane au murit în Filipine, în urma taifunului Mangkhut

Aproximativ 60 dintre victime provin din regiunea filipineză Cordillera, care include şi provincia Benguet. Alte 52 de persoane dintre cele dispărute provin de asemnea din Cordillera, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei naţionale.

Sute de ofiţeri de poliţie, soldaţi, membri ai serviciilor de urgenţă şi voluntari ajută la cautarea persoanelor dispărute.

"Nu ne vom pierde speranţa şi nu ne vom opri până când nu vom găsi şi ultimul om. Sperăm că vom găsi pe cineva în viaţă", a mai declarat purtătorul de cuvânt.

În Filipine, în oraşul Itogon, mai multe persoane au decedat după ce o alunecare de teren a îngropat o baracă veche, transformată în capelă, în care zeci de minieri şi familiile lor s-au refugiat când taifunul a lovit zona.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici