Cel puţin 76 de morţi în accidentul feroviar din R. Congo

Cel puţin 76 de persoane au murit în accidentul feroviar produs în noaptea de luni spre marţi în sudul Republicii Congo, conform unui nou bilanţ anunţat de un membru al celulei de criză din Pointe Noire, informează AFP.

11 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 76 de morţi în accidentul feroviar din R. Congo

Cel puţin 76 de morţi în accidentul feroviar din R. Congo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Precedentul bilanţ al accidentului feroviar era de 60 de morţi.

"Noul bilanţ al accidentului este de 76 de morţi. Cadavrele au fost transportate la morga din Pointe-Noire", a declarat un membru al celulei de criză.

Marţi seara, Guvernul congolez anunţase că bilanţul oficial provizoriu este de "48 de morţi şi peste 400 de răniţi", precizând că acţiunile de căutare a victimelor continuă.

Accidentul feroviar a avut loc pe linia Pointe Noire-Brazzaville, principala axă de comunicaţie terestră a ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici