Cel puţin nouă morţi şi 16 răniţi, în urma unui incendiu într-un spital din Taiwan

Cel puţin nouă persoane au decedat, iar alte 16 au fost rănite, unii răniţi fiind în stare critică, în urma unui incendiu produs luni dimineaţa într-un spital din New Taipei City, informează BBC News online.

99 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă morţi şi 16 răniţi, în urma unui incendiu într-un spital din Taiwan

Cel puţin nouă morţi şi 16 răniţi, în urma unui incendiu într-un spital din Taiwan

Incendiul a izbucnit într-un salon de la etajul al şaptelea al unui spital.

Cauza incendiului nu este momentan cunoscută, însă presa locală relatează că primele informaţii indică faptul că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la un pat mobil.

Peste 30 de pacienţi şi trei angajaţi au fost evacuaţi din spital după izbucnirea incendiului.

Poliţia a descoperit că salonul nu era echipat cu echipamente pentru evacuarea fumului.

Un reporter BBC din Taiwan a explicat că incendiile sunt relativ frecvent în această ţară în condiţiile în care măsurile antiincendiu nu sunt respectate cu stricteţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici