Cel puţin patru morţi în naufragiul din Canalul Mânecii. Rishi Sunak regretă incidentul "tragic"

Cel puţin patru persoane au murit, iar altele sunt dispărute după ce o ambarcaţiune care transporta imigranţi clandestini s-a răsturnat în Canalul Mânecii, în largul coastelor Marii Britanii, iar premierul Rishi Sunak a exprimat regret pentru acest incident "tragic".

992 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi în naufragiul din Canalul Mânecii. Rishi Sunak regretă incidentul "tragic"

Sursa foto: Twitter

Ambarcaţiunea, care transporta aproximativ 50 de imigranţi, s-a răsturnat în cursul nopţii în Canalul Mânecii, în largul coastelor britanice, în zona Dungeness (Kent), potrivit postului de televiziune Sky News.

După ore de căutări, autorităţile britanice au raportat miercuri după-amiază moartea a patru persoane şi salvarea altor 43. Unele persoane sunt dispărute, iar căutările continuă.

Premierul Rishi Sunak s-a declarat "îndurerat" de "pierderea tragică a vieţilor omeneşti".

Guvernul de la Londra depune eforturi pentru limitarea traficului de imigranţi pe Canalul Mânecii şi încearcă să coopereze cu autorităţile franceze în acest sens.

La operaţiunile de salvare din largul coastelor britanice participă şi nave franceze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici