Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi în urma unei explozii produse în Fâşia Gaza

Cel puţin patru oameni au murit, iar alţi 40 au fost răniţi într-o explozie puternică produsă joi în apropierea oraşului Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, informează site-ul ziarului The Washington Post.

175 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi în urma unei explozii produse în Fâşia Gaza

Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi în urma unei explozii produse în Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Explozia a avut loc în zona Ashraf al-Qidra, situată în apropiere de oraşul Rafah.

Un dispozitiv a explodat în curtea unei clădiri distruse în vara anului 2014, într-un raid aerian israelian.

Patru persoane au murit pe loc, iar 43 au fost rănite în explozia produsă joi, au anunţat surse medicale palestiniene.

Potrivit informaţiilor preliminare, este posibil ca explozia să fi fost cauzată de un proiectil israelian care nu fusese dezamorsat.

Nici mişcarea Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza, nici Israelul nu au anunţat cauza exploziei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici