Cel puţin şapte morţi în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în Columbia

Cel puţin şapte persoane au murit şi două au fost rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit deasupra unui cartier de locuinţe imediat după decolarea de pe aeroportul din oraşul Popayan situat în sud-estul Columbiei, potrivit postului Caracol.

374 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte morţi în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în Columbia

Cel puţin şapte morţi în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în Columbia

Potrivit primelor informaţii avionul aparţinea companiei Transpacífico, iar accidentul s-a petrecut la câteva minute după ce a părăsit aeroportul din Popayan, având ca destinaţie portul López de Micay.

La bordul aeronavei se aflau nouă persoane, respectiv 7 pasageri, pilotul şi copilotul.

Printre victime se numără şi pilotul aeronavei, identificat precum Andrés Felipe López Álvarez.

Autorităţile columbiene au început o anchetă pentru a determina cauza producerii accidentului. Conform informaţiilor preliminare, aeronava şi echipajul aveau toate atestatele şi certiifcatele în ordine.

Taguri:
columbia,
accident,
avion

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici