Cel puţin trei militari ONU, ucişi într-un atentat produs în Mali

Trei militari din cadrul Misiunii ONU au fost ucişi, iar alţi cinci au fost răniţi după producerea unei explozii, duminică dimineaţă, la trecerea unui convoi, în Mali, informează site-ul agenţiei Reuters.

236 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei militari ONU, ucişi într-un atentat produs în Mali

Cel puţin trei militari ONU, ucişi într-un atentat produs în Mali

Convoiul militar circula între oraşele Anefis şi Gao, în nordul statului Mali, când a avut loc explozia, anunţă Misiunea Naţiunilor Unite (MINUSMA).

Conform bilanţului preliminar, trei militari ONU au fost ucişi în atentat, iar cinci fost răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici