China ar fi trimis SUTE de MII de mii turişti în lume, în Milano şi New York, ca să răspândească virusul COVID-19. Cine spune asta

  • Administraţia Trump continuă seria de critici aduse Chinei pentru răspândirea virusului
  • China a trimis sute de mii de chinezi cu avionul la Milano, New York şi peste tot în lume, ca să răspândească virusul, a spus Peter Navarro, consilier la Casa Albă
16161 afișări
Imaginea articolului China ar fi trimis SUTE de MII de mii turişti în lume, în Milano şi New York, ca să răspândească virusul COVID-19. Cine spune asta

China ar fi trimis SUTE de MII de mii turişti în lume, în Milano şi New York, ca să răspândească virusul COVID-19. Cine spune asta

Administraţia Trump continuă seria de critici aduse Chinei pentru răspândirea virusului. Unul dintre apropiaţii lui Trump susţine că guvernul de la Beijing a trimis persoane infectate peste tot în lume, cu avionul, ceea ce a condus la extinderea epidemiei, scrie Bloomberg. 
 
„Virusul are originea în Wuhan, iar primul caz a fost în noiembrie”, a declarat Peter Navarro, consilier în probleme comerciale la Casa Albă, în cadrul unei emisiuni la NBC. 
 
„China, sub umbrela Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, a ascuns timp de două luni prezenţa virusului şi a trimis sute de mii de chinezi cu avionul la Milano, New York şi peste tot în lume, ca să răspândească virusul”, a mai declarat acesta. 
 
Milano şi New York au devenit focare de pandemie. 
 
Comentariile lui Navarro se adaugă criticilor pe care SUA le aduce aproape zi de zi Chinei.
 
Nu mai departe de săptămâna trecută, secretarul de stat Mark Pompeo a declarat că guvernul de la Beijing ar fi ascuns originea virusului. 
 
„Ar fi putut să izoleze virusul în Wuhan. În schimb, epidemia s-a transformat în pandemie. De aceea, China este responsabilă pentru situaţia de acum a SUA”, a mai spus Navarro. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici