China îşi retrage echipele de căutare-salvare din Siria

China a anunţat că luni trimite noi ajutoare în zonele afectate de cutremur şi că îşi retrage echipele de căutare-salvare din Siria.

13247 afișări
Imaginea articolului China îşi retrage echipele de căutare-salvare din Siria

China îşi retrage echipele de căutare-salvare din Siria

Autorităţile de la Beijing au trimis luni a doua rundă de ajutoare în nord-vestul Siriei în timp ce le-au cerut echipelor de salvare care nu au plecat în zonele calamitate să îşi anuleze călătoriile, potrivit Sky News.

Asociaţia chineză pentru prevenirea dezastrelor le-a cerut salvatorilor să îşi anuleze sau să îşi suspende călătoriile din cauza problemelor de securitate şi a vremii nefavorabile.

Societatea de Cruce Roşie din China a trimis luni noi provizii în Siria, inclusiv corturi din bumbac, truse pentru familii, jachete şi materiale medicale.

China s-a angajat deja să acorde ajutor financiar Turciei şi Siriei şi a trimis în zonele afectate de cutremure mai multe echipe de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici