China nu raportează nici un caz nou de coronavirus pentru prima dată de la începutul pandemiei

China nu a înregistrat nici un nou caz de COVID-19 pentru data de 22 mai, faţă de patru zilele trecute, a anunţat sâmbătă Comisia Naţională de Sănătate (NHC) într-un comunicat, potrivit Reuters.

594 afișări
Imaginea articolului China nu raportează nici un caz nou de coronavirus pentru prima dată de la începutul pandemiei

China nu raportează niciun caz nou de coronavirus pentru prima dată de la începutul pandemiei

Aceasta a fost prima dată când China nu a înregistrat o creştere zilnică a numărului de cazuri de când pandemia a început în oraşul Wuhan la sfârşitul anului trecut.

Numărul de noi cazuri asimptomatice ale coronavirusului a scăzut la 28 de la 35 o zi mai devreme, a transmis NHC.

Numărul de cazuri confirmate în China continentală este de 82.971, iar numărul morţilor a rămas neschimbat la 4.634.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici