China va permite intrarea în ţară fără viză cetăţenilor din cinci ţări UE

Franţa, Germania, Italia, Ţările de Jos şi Spania vor beneficia de aceste măsuri exclusive.

27753 afișări
Imaginea articolului China va permite intrarea în ţară fără viză cetăţenilor din cinci ţări UE

Sursa foto: MediafaxFoto

Guvernul chinez a anunţat vineri că cetăţenii francezi, germani, italieni, olandezi, spanioli şi malaezieni vor putea călători în China fără viză timp de un an începând cu 1 decembrie.

„China a decis să aplice o politică unilaterală fără viză în mai multe ţări cu titlu de probă, ceea ce implică extinderea tratamentului fără viză pentru călătorii care deţin paşapoarte din şase ţări şi anume Franţa, Germania, Italia, Ţările de Jos, Spania şi Malaezia”, a declarat într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al ministerului chinez de externe, Mao Ning.

Cetăţenii din ţările menţionate pot rămâne cel mult 15 zile pentru afaceri, turism, vizite de familie şi tranzit, relatează Politico.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici