China vrea reguli mai uşoare de intrare în ţară pentru unii turişti străini

Guvernul chinez a publicat luni un proiect care vizează facilitarea intrării în China a unor străini pentru vizitarea unor obiective turistice de-a lungul frontierei chineze, potrivit Reuters.

430 afișări
Imaginea articolului China vrea reguli mai uşoare de intrare în ţară pentru unii turişti străini

Grupurile de călători organizate de agenţiile de turism în zonele de frontieră din China îşi pot alege „în mod flexibil" locul de intrare şi de ieşire, a anunţat Ministerul Culturii şi Turismului, fără a oferi detalii

China şi-a închis graniţele pentru turiştii străini de la izbucnirea pandemiei în 2020. Doar anumite grupuri de cetăţeni străini au voie să intre în ţară, cum ar fi cei care deţin anumite vize de muncă.

În ultimele luni, regulile au fost relaxate treptat, de la reluarea mai multor zboruri directe între China şi unele ţări la permiterea intrării în ţară a studenţilor străini cu permise de şedere valabile. De asemenea, a fost redusă perioada de carantină pentru cei care sosesc din străinătate.

China are graniţă comună cu mai multe ţări, printre care Rusia, Mongolia, Myanmar, Laos şi Vietnam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici