Cinci cetăţeni pakistanezi şi un rus deţinuţi în Afganistan de talibani au fost eliberaţi

Cinci oficiali regionali pakistanezi şi un cetăţean rus capturaţi de insurgenţii talibani după aterizarea forţată a unui elicopter în Afganistan au fost eliberaţi, anunţă Ministerul pakistanez de Externe, citat de site-ul agenţiei Reuters.

393 afișări
Imaginea articolului Cinci cetăţeni pakistanezi şi un rus deţinuţi în Afganistan de talibani au fost eliberaţi

Cinci cetăţeni pakistanezi şi un rus deţinuţi în Afganistan de talibani au fost eliberaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Cei şase membri ai echipajului elicopterului Guvernoratului din Punjab daţi dispăruţi în Afganistan pe 4 august au fost recuperaţi şi au ajuns la Islamabad", a transmis Ministerul pakistanez de Externe.

Un elicopter care transporta oficiali regionali din Pakistan a efectuat o aterizare forţată, pe 4 august, în Afganistan, pasagerii şi pilotul fiind capturaţi de insurgenţi talibani. Elicopterul a aterizat forţat în provincia afgană Logar, în apropierea frontierei Afganistanului cu regiunile tribale pakistaneze. Elicopterul transporta oficiali din cadrul Guvernoratului regiunii pakistaneze Punjab.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici