Cinci persoane au fost înjunghiate în Marea Britanie

Cinci persoane au fost rănite după ce au fost înjunghiate, sâmbătă, în centrul oraşului britanic Sheffield, a anunţat Poliţia locală, informează The Independent.

9357 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au fost înjunghiate în Marea Britanie

Cinci persoane au fost înjunghiate în Marea Britanie

Patru indivizi au fost arestaţi, fiind suspecţi că ar avea legături cu incidentele ce au avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, potrivit Poliţiei din Yorkshire.

Poliţia a securizat zona în care au avut loc incidentele, iar mai multe artere ale oraşului sunt în prezent închise.

”Anchetăm două incidente ce au avut loc la primele ore ale zilei de sâmbătă. Cinci oameni au fost răniţi, după ce au fost înjunghiaţi. Patru persoane au fost arestate, având legături cu incidentele de sâmbătă din Sheffield. Drumurile din zonă sunt închise”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, care încă nu a precizat dacă incidentul este de natură teroristă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici