Cinci români, suspectaţi de crimă, arestaţi în Danemarca

Cinci cetăţeni români au fost arestaţi marţi, în Danemarca, fiind suspectaţi de uciderea unui bărbat în vârstă de 76 de ani în octombrie, la Skovby, în apropiere de oraşul Aarhus, situat în centrul ţării, a anunţat poliţia într-un comunicat.

83 afișări
Imaginea articolului Cinci români, suspectaţi de crimă, arestaţi în Danemarca

Cinci români, suspectaţi de crimă, arestaţi în Danemarca (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În total, opt români, cu vârste cuprinse între 22 şi 50 de ani, au fost reţinuţi marţi, în legătură cu acest dosar de furt şi ucidere a lui Karsten Noegaard, la 2 octombrie. Numai cinci dintre ei au fost suspectaţi de crimă, a precizat poliţia din regiunea Jylland.

"Sunt suspectaţi de crima de la Skovby", în timp ce alţi doi ar avea legătură cu alte infracţiuni, unul dintre cei opt români fiind eliberat, a precizat sursa citată.

Anterior, patru lituanieni au fost reţinuţi în cadrul acestei anchete, dar au fost disculpaţi şi eliberaţi după aproape o lună, graţie analizelor probelor de ADN găsite la locul crimei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici