Cinci turişti, dispăruţi în Extremul Orient rus

Un grup de cinci turişti a dispărut în taigaua din sud-estul regiunii Primorsky din Rusia, specialişti ai Ministerului rus de Urgenţă au iniţiat o operaţiune de căutare, conform serviciului de presă al departamentului ministerial regional, citat de Tass.

406 afișări
Imaginea articolului Cinci turişti, dispăruţi în Extremul Orient rus

Cinci turişti, dispăruţi în Extremul Orient rus (Pensinsula Kamceatka Perla Extremului Orient al Rusiei)

Departamentul Ministerului de Urgenţă din Primorsky a primit o solicitare din partea poliţiei de a asista la o operaţiune de căutare a cinci turişti ce au părăsit satul Chistovodnoye.

”Grupul nu a reuşit să ajungă la destinaţia finală, la 1 august”, potrivit serviciului de presă.

Liderii Administraţiei locale au trimis echipe de căutare pentru a cerceta presupusa rută a celor dispăruţi.

În zona în care grupul a dispărut trăiesc foarte puţine comunităţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici