Cine este bărbatul care l-a asasinat pe deputatul britanic Sir David Amess

  • Poliţia britanică a dat numele bărbatului care l-a ucis pe deputatului britanic Sir David Amess
  • Ali Harbi Ali este un britanic de origine somaleză.
3580 afișări
Imaginea articolului Cine este bărbatul care l-a asasinat pe deputatul britanic Sir David Amess

Cine este bărbatul care l-a asasinat pe deputatul britanic Sir David Amess

Tânărul de 25 de ani este reţinut în temeiul Legii privind terorismul, iar ofiţerii pot să îl interogheze până vineri.

Conform BBC Ali Harbi Ali a fost trimis în urmă cu câţiva ani la un program de prevenire a terorismului, dar nu a fost niciodată un subiect de interes pentru MI5, serviciul britanic de informaţii.

Asasinare deputatului ar fi motivată de extremismul islamic. Anchetatorii nu cred că altcineva a fost implicat în atac.

Sir David, care a fost deputat conservator din 1983 şi a reprezentat circumscripţia electorală Southend West, a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unei întâlniri cu elegătorii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici